Boeken prentenboeken

De zee van meneer Max, Leopold ism. Het Haagse Gemeentemuseum, 2018

Kinderkunstprentenboek over de Duitse schilder Max Liebermann, uitgebracht tgv de tentoonstelling Max LIebermann, een zomers impressionist in het Haagse Gemeentemuseum. Illustraties: Aannette Fienieg. Als dank dat meneer Max een aantal meisjes van het Amsterdams Bergerweeshuis mocht portretteren, neemt hij de meisjes een dagje mee naar het strand. Een van de meisjes is Martha, die de zee nog nooit heeft gezien.

Buty, koszulki, spodnie Dziecięce

Koning Varken

Koning Varken, een verhaal met en staartje, Lemniscaat 2015

Prentenboek voor alle leeftijden met linosnedes van Stern Nijland, over een koning is verslaafd aan varkensvlees. Zijn vrouw vindt het maar niks: als je nieu uitkijkt ga je nog op een varken lijken, waarschuwt ze. De komning trekt zich er niets van aan en de varkens vinden het een eer om voor de koning te mogen sterven. Allemaal, op één biggetje na. Op de dag dat het slachtrijp is weet het varken op een wel heel bijzondere manier te ontsnappen. Het slaagt er zelfs in de troon van de koning te bemachtigen, maar ook nu blijkt: macht corrumpeert.     

Asics Onitsuka Tiger

Angelino en de drie koningen

Angelino en de drie koningen, Rubinstein 2014

Gouden Boekje, met illustraties van Annette Fienieg, i.s.m. he Catharijne Convent, Utrecht.
Angelino speelt op zijn trommel als hij vanuit de verte drie koningen op een kameel zijn dorp op ziet komen. Dat moet hij de dorpelingen vertellen: Enzo, de schaapsherder, burgemeester Baffi, bakker Fabrizio, de drie mooiste meisjes van het dorp, Silvio de herbergier en Paolo met de Doedelzak.
Iedereen denkt: de koningen komen voor mij en iedereen heeft het mis. 

Nike Air Max

De koning gaat uit varen

De koning gaat uit varen, Rubinstein 2014

Gouden Boekje op rijm, met illustraties van Annette Fienieg, uitgegeven i.s.m. Het Scheepvaartmuseum Amsterdam.
Koning Leeuw gaat uit varen met de koningsslope. Twintig sterke roeiers, wwaronder Snuf en Snuit, Bert en Boris Beer en Zus en Zootje, stappen twee aan twee in de boot. Dan kan de reis beginnen. Waar gaat ze naar toe? De koning mag het zeggen.

Calzado Nike

Bij ons in de familie, Lemniscaat 2014

Bij ons in de familie, Lemniscaat 2014

Prentenboek op rijm voor de allerkleinsten, met illustraties van Annette Fienieg. Derde deel in de serie Bij ons in...
Een muzikale familie, van Opa Klaas tot baby broertje Benjamin, van neefje Spijker uit Den Haag tot Oom McDonald uit Schotland, bereidt zich voor op de honderste verjaardag van Ouwe Oma. Als zij in optocht bij haar huis arriveren is Ouwe Oma nergens te vinden.

Air Jordan Release Dates 2020

Bij ons in het circus

Bij ons in het circus, Lemniscaat 2013

Prentenboek op rijm voor de allerkleinsten met illustraties van Annette Fienieg. Een trotse circusdirecteur kondigt met schallende stem zijn artiesten aan: Sushi, de levende kogel, Kokette Jeanette, de koningin van het slappe koord, Don Alfredo, de degenslikker uit Toledo en vele anderen.

Adidas Yeezy shoes