Theater volwassenen

Achter de duinen

Solovoorsteling van Harrie Jekkers met liedjes, verhalen en conferences over het Den Haag van nu en van de jaren vijftig, en over de liefde. Matinee op de zondagmiddag voor de Koninklijke Schouwburg.
Idee en muziek: Harrie Jekkers
Teksten: Harrie Jekkers en Koos Meinderts

 

adidas Yeezy 350

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug, Harrie Jekkers en Klein Orkest, 2017

Muziektheater over en door Klein Orkest. Harrie Jekkers vertelt op zijn eigen cabareteske wijze over het ontstaan en het einde van die band, begeleid door Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en Henk Jan Heuvelink (toetsen). Rode draad in de voorstelling is een sprookje op rijm over een dwarse eikenboom.
Teksten: Harrie Jekkers en Koos Meinderts

Adidas Yeezy shoes

De afscheidsmonologen

De afscheidsmonologen, Bostheaterproducties, 2009

Tien ontroerende, humoristische en originele monologen over de dood, gespeeld door Rian Gerritsen, met twee wisselende gastrollen, onder wie Noraly Beyer, Peter Blok, Nelli Cooman, Boudewijn de Groot, de Meiden van Halal, en Joost Prinsen. De monologen zijn geschreven door o.a. Kees van Kooten, Sara Kroos, Nilgün Yerli en Petra Huizenga. De openingsmonoloog, De jongen, is van Koos Meinderts en is gebaseerd op het boek Lucas in de sneeuw (Lemniscaat 2008).

Spel: Rian Gerritsen en twee wisselende gastacteurs
Muziek: Arend Nix
Regie:Leopold Witte

jordan Release Dates

Een vrouw, een bootje, een kind

Een vrouw, een bootje, een kind, muziektheater Zilt, 2005

Monoloog van een man in een café die vertelt over een bloedmooie vrouw die op een dag in een stuurloos roeibootje aanspoelt op het eiland. De vrouw is buiten bewustzijn, naast haar zit haar kind, klaarwakker. Jort, de cycloop van het eiland, neemt hen mee naar zijn huis, maar als hij langs het café komt waar vijf mannen hun verdriet zitten te verdrinken, wordt hij gedwongen de vrouw en het kind bij hen achter te laten.

Teksten: Koos MeindertsSpel: Victor Frederik
Composities: Bart Koster, Frans van Hal e.a.

Geschreven in opdracht van Zilt voor Oerolfestival 2005 en opgevoerd in café de Vijfpoort op Terschelling. 

Adidas Yeezy shoes

Het verhaal achter de liedjes

Het verhaal achter de liedjes, Harrie Jekkers en Koos Meinderts, 1999

Na een afwezigheid van twee jaar keert Harrie Jekkers terug in het theater, nu eens niet solo maar samen met zijn vaste tekstschrijver Koos Meinderts. Een voorstelling met oude en nieuwe liedjes en verhalen, waarin wordt teruggeblikt op hun 20-jarige samenwerking en hun nog langere vriendschap.
 
Teksten: Harrie Jekkers en Koos Meinderts
Composities: Harrie Jekkers

Adidas Yeezy shoes

Het geheim van de lachende piccolo

Het geheim van de lachende piccolo, Harrie Jekkers 1995

Derde solovoorstelling van zanger/cabaretier Harrie Jekkers;  een verslag in liedjes, verhalen en conferences van zijn poging het hoogste te bereiken wat in het leven maar denkbaar is: nietsdoen.

Teksten: Harrie Jekkers en Koos Meinderts
Composities: Harrie Jekkers

M2k Tekno